8 de des. 2011

HALF, IRONMAN i DOBLE IRONMAN: CLANDESTINOS

Aquest cap de setmana, dissabte i diumenge tindrà lloc un nou event de triatló que es disputarà a Calella de Mar organitzat per en Pep Sánchez Delgado, un ultratriatleta amb un palmarès envejable. Amb un seu company volien fer un entrenament i ni més ni menys que un doble ironman (7.6 km/ 360 km /84 km), en fi, estan molt sonats. La prova va anant agafant ressó. A petició de la gent que no volia fer tan també va muntar un ironman (3.8 km / 180 km / 42 km) i un half ironman (1.9 km / 90 km / 21 km). Totes aquestes proves es poden fer individual o per grups de tres corredors on cada un d'ell farà una de les tres disciplines. En total serem molta gent i tothom ho podrà fer al ritme que ell voldrà. Podeu trobar el llistat de participant clicant a aquest enllaç: http://www.irontriax.com/ . En fi que en Pep la liat i fort. Organitzant i marcant la prova, buscant hotel a tots els participant i familiars. Molt gran el què ha muntat.
Pep Sánchez Delgado: quin pollatre que has muntat campió, la liarem de valent. Gràcies i mil gràcies.


Jo faré el mig ironman com si fos un entrenament, en aquests moments crec que estic el 70% de les meves possibilitats, em falta fons, força i ritme. Només porto dues setmanes d'aquesta nova temporada que es presenta molt il·lusionant i emocionant amb uns objectius força definits.
Aquesta última setmana he continuat fent treball de gimnàs fent treball exclusiu de cames, concèntric i excèntric amb un rodatge posterior de 30' dilluns i dimecres, el dimarts rodatge fent 4 km escalfament + 9 km a 4'16'' (cros) + 2 km tornada a la calma. Dimecres a part del gimnàs vaig nedar una mica fent 1500 metres de natació: 300 escalfament + 10 x 100 m sortint a 1'45''+ 200 suau. Avui dijous córrer, 10' escalfament + 4 x 1500 m a 5'45'' + 15' de t.c. A la tarda he sortit a estirar les cames amb la bici fent 30 km provant els acoples des dels Hostalets fins al Figaró i a la tornada fent una volta per Centelles i Hostalets.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Muy grande Pep ,como atleta y además ultra buen Tio!!!!!
Bons entrenaments Enric ,ens veiem diumenge!
Salut!