15 de jul. 2011

ENDAVANT, SEMPRE ENDAVANT

Davant una setmana molt dura a nivell personal, toca mirar endavant i afrontar els problemes amb la màxima força. Segur que el camí no serà fàcil però segur que ho aconseguirem. De vegades la vida et juga males passades però amb esforç i ganes de viure segur que s'aconsegueix. Ara et toca afrontar la cursa més important de la teva vida i has de triomfar com un campió. Saps que ens tens al teu costat i t'ajudarem tan com puguem. Ens tens al teu costat, a tope, com et diria abans d'una cursa ara has posar molt gas i no parar fins arribar a la meta, triomfant com sempre has fet. Tens molta gent al teu costat que t'ajudarà, seran els teus animadors, primer fes-ho per tu, pels teus i després ens dediques aquesta victòria a tots els altres. En fi, sempre endavant.
Avui per aïllar-me una mica de tot he agafat la bicicleta amb en Martí Quer hi hem fet una mica de teràpia, un entrenament amb bicicleta de carretera de Torelló cap a Vidrà, collet de Sant Agustí, la Trona, Sant Hipòlit i Torelló, gairebé 70 quilòmetres.
En fi, a partir d'ara toca lluitar de valent. Comença la cursa i hem d'arribar a tope al final, segur que de fàcil no en tindrà res però segur que venceràs.