4 d’ag. 2012

CURSA DE TONA

 A la sortida, a la banda dreta al costat d'en Jordi Verdaguer


Arribant desfondat a la línia de meta. Em falta ritme però ja s'anirà aconseguint.

TEMPS: 16:40
DISTÀNCIA: 4'5 KM
RITME: 3'44''
PULSACIONS MITJANES: 175ppm

NOU REPTE

Un cop les vacances esportives han acabat, des d'aquest dilluns ja he tornat ha entrenar, és hora de buscar un nou repte que pugui assolir, per temps, per la família, per la feina, etc... i que m'aporti la il·lusió que havia perdut a l'acabar a Andorra, no perquè no em va agradar guanyar, sinó perquè vaig arribar a un moment en què el cos em demanava parar. Aquesta vegada li vaig fer cas i vaig parar 15 dies totals. Es va escapar alguna caminada al Puigmal, una altra a Bellmunt però sobretot gaudint de la muntanya i del seu entorn. Haig de buscar un repte que no em resti moltes hores d'estar amb les meves filles i pugui ajudar a l'Anna amb tot el que sigui possible, de moment ho porto molt bé el fet de tenir dues filles i els entrenaments. Sobretot amb la més gran fem moltes coses junts. Caminades, bicicletades, etc...
Hores d'ara ja estic molt il·lusionat amb un nou projecte que el tornaré a realitzar amb el meu germà. A part de germà també és un gran amic. Aquests amics en tenim molt pocs i s'han de conservar. Doncs, el repte que ens hem proposat ha estat apuntar-nos a la marató de València el proper 18 de novembre. Encara queda però tampoc no tan. L'objectiu principal és acabar amb una millor marca que la marató de Barcelona, en Raül baixar de 2h43' i jo baixar de 2h54'. Ho podrem fer millor o pitjor però poder entrenar amb algú que busca un mateix objectiu segur que serà més fàcil. A part, aquest any també espero poder entrenar alguns dies al matí amb en Pep Serra i el meu germà gràcies en Jordi Miquel que ens portarà els entrenaments a partir del 20 d'agost.
Doncs molt gas al cos i aquí l'entrenament d'aquesta setmana:
  • DILLUNS: 40' en dejú més cinturó rus, flexions, bíceps i adominals.
  • DIMARTS: pujada a Bellmunt amb l'equip Gusi-Soy.
  • DIMECRES: 1h de rodatge en dejú amb l'Àngel Roca al matí i 1h30' de bici de carretera més flexions.
  • DIJOUS: 30' de "rodillo" més cinturó rus, bíceps i adominals.
  • DIVENDRES: 1h30' en dejú per Borredà resseguint un GR molt divertit de pujar-baixar-pujar-baixar.
  • DISSABTE: Avui arribarà la mort, cursa a Tona de 4'5 km. Arribaré molt trinxat però anirà bé pel cos. Avui el resultat serà el de menys.
  • DIUMENGE: 1h 30' de bicicleta de carretera en dejú.
La setmana que vé un 10% més, per no carregar massa el cos. Gasssssss!!!!!!!!!!!!!!


Per assolir aquest repte, correré amb una marca que no m'ha fallat mai, ni amb muntanya ni amb asfalt, és la marca americana Brooks. Una marca que la pots trobar a L'ESPORTIU TORELLÓ
Per muntanya sempre he fet servir les Brooks Cascadia des del model 3 fins al 7.
Pels entrenament utlitizaré les Brooks Ghost ja conegudes la seva Ghost 3  i per les curses les Brooks Launch, aquesta serà una nova experiència.

Brooks Ghost 4

Brooks Launch

XESC TERÉS - MATERIAL A LA CURSA UTMB