16 de des. 2011

FEIA DIES QUE NO EM QUEDAVA DE QUADRES...

Com diu el títol d'avui del bloc, feia dies que no em quedava de quadres. Eren les 6 de la tarda quan amb  la meva dona anem a veure el ginacòleg. Entrem, li fan un ECO i aquí vé quan em quedo de quadres. Fa unes quantes setmanes ens havien anunciat que un 90% seria nena. Jo ja havia dit a la gent que millor, que sent del mateix sexe podrien fer més coses junts, etc, etc, etc. Doncs BOOOOOOOM. Ara resulta que serà un vailet. Amb l'Anna ens hem mirat i de ben segur que els dos volíem matar al ginecòleg. Això és el més anecdòtic. La resta de l'ECO ha anat molt bé i el nen puja fort i sa.
Avui ha estat un d'aquells dies que ha nivell d'entrenament he quedat satisfet ja que feia dies que no rodava a aquests ritmes.
  • Escalfament de 10'
  • Tot seguit em tocava fer 10 km, un a ritme i l'altre més suau, finalment el km a ritme m'ha sortit a 3'51'' i el més suau a 4'18''.
  • Finalment els últims 10' els he fet descalç pel camp d'herba de Torelló.
Per rematar la jornada, els meus alumnes de cinquè, essent avui l'últim dia de trimestre, esport lliure i com no ha tocat fer un partit de futbol gairebé de dues hores.
En fi, ara estic rebentat i demà també toca córrer. Per cert, de descansar no sé si ho podré fer gaire ja que avui tinc sopar de l'equip de Muntanya, Actisport.