22 de gen. 2013

PROVANT I NOU REPTE

Aquesta passada setmana he estat provant les Salomon XT Wings 3. La veritat és que força bé. Deixa una mica de banda les que he utilitzat fins ara com són les Brooks Cascadia 7, en la seva forma i la seva concepció per entendre la muntanya i són un tipus de sabata més alpina i que no rellisca tant com la Cascadia. La veritat és que vaig tenir bones sensacions, sobretot, en fang. Aquesta sabatilla s'aguanta bastant. Alhora de realitzar rodatge per pista segur que no és la seva millor prestació.
 
Nit de divendres. Quedo amb en David Soy a dos quarts de nou del vespre als Hostalets de Balenyà. El pobre David té l'esquena molt fotuda però tan si com no té ganes de venir. La veritat és que les passa canutes per fer la pujada del Roc Gros. Un cop a dalt decidim no acabar tota la cursa i tornar.  A part del fang també hi ha molta boira.  Està plovent força i anem una mica molls. La tornada fins als Hostalets és força tranquil·la fins que ens aparèixen dos gossos de l'Escuraxemeneies. El gos coix fa por. Té molt mala llet i ens intenta atacar. Sort que la gent de la casa actua ràpid i l'agafa. Com poden deixar unes bèsties allà soles sabent que hi ha algun boig a la muntanya que pot està corrent. És que la gent mai pensa amb nosaltres. Finalment fem tota la pista que porta a l'Ajuda i als Hostalets. Arribem a casa meva, en David, el pobre, està força tocat. Fins i tot té problemes alhora de respirar. Agafa el cotxe i marxa. Fins aquí hem fet 12 quilòmetres de fang i pluja, per mi divertits, pel pobre David no tant. Un cop en David marxa jo tinc més ganes de Rock&Roll. Tinc més ganes de córrer. Degut a la boira decideixo anar cap al Muntanyà, tinc una volta d'uns 9 quilòmetres divertida. Ens aquests quilòmetres decideixo apretar fort el cos i fer-ho a un ritme alt. La veritat és que tinc molt bones sensacions. A sobre la pluja ha parat i em permet córrer sense cangur. La temperatura és excel·lent. Acabo el dia fent 21 quilòmetres i amb el cap a tope. Just quan arribava cap a casa haig de passar per dins el poble i la gent em mira. Suposo que els comentaris seguiran sent els mateixos. Una bona dutxa i a menjar alguna cosa. Tinc les cames una mica tocades.
 
D'altre banda, finalment em vaig decidir amb una cursa. Fer la Marató Hivernal de Campdevànol. Segurament serà dur però és el que realment ens agrada. Gas.