18 de març 2012

ÚLTIMA SETMANA, AMB MOLTES GANES

Ja fa dies que tinc el bloc molt deixat, em sap greu però estic preparant la marató i sembla que només tingui temps per la família, la feina i l'entrenament. Aquestes són per ordre de preferència les tres coses que han portat a la meva persona a girar durant els últimes tres mesos. A principis de gener feia un gir a nivell d'entrenament, deixava en Jordi Alsina i em posava a les mans d'en Jordi Miquel, no perquè amb el Mr. Alsina no estigués bé, per mi un dels millors entrenadors i motivador que he tingut mai, sinó perquè d'aquesta manera podria entrenar amb el meu germà i en Pep Serra tots aquests caps de setmana. Amb en Jordi Miquel li vaig donar carta lliure, en Jordi Alsina em feia entrenaments a mida, em feia entrenar 50' uns quatre dies a la setmana i una tirada llarga al cap de setmana i per culpa d'ell vaig acabar Cavalls del Vent (14h), Matxos (8h20'), la Núria-Queralt-Berga (15h20') i el Half Ironman de Berga (4h47'). Amb en Jordi Miquel hi ha hagut un canvi d'entrenament, molts dies he doblat entrenament i només he fet una sortida de 30 km. El fet del canvi va ser poder entrenar amb el meu germà. Han estat setmanes d'entrenament, força dies sol al matí i als migdies amb l'Èric Besora, en David Botello i últimament amb en David Soy i als vespres amb la tropa dels Hostalets, l'Àngel, en Fran, en Joan, en Tricky i en Toni, gràcies a tots ells per volguer compartir un somni que espero que pugui fer realitat el proper diumenge 25 de març.

Aquesta propera setmana hi ha diferents punts a tractar:
- Potser no caldria però diumenge vespre, dilluns i tot dimarts, igual que en una prova ultra, poca ingesta d'hidrats de carboni per així fer un buidatge i omplir amb nou fuel a partir de dimecres.
- A partir de dimecres anar aplicant hidrats de carboni per omplir de nou.
- Tenir molta cura de l'hidratació, durant tota la setmana beure de 2 a 3 litres d'aigua i el divendres i dissabte aplicar-hi Flectomin, sals minerals.
- Reduir el nombre de quilometratge, la feina ja està feta i ara toca arribar a la marató descansat però no adormit. Per tant, el cos s'acomoda fàcilment, demà doble jornada, 1h matinal i mitja horeta a la tarda. Dimarts una mica menys i massatge, dimecres només tres quarts, dijous una mitja horeta, divendres festiu i dissabte 20' amb 5 arrencades de 20''.
- Diumenge esmorzarem un suc de dues pastanagues amb una poma golden, 2 magdalenes d'espelta, una torrada amb mel i un cafè. Durant la marató em prendre gels al km 10, 20, 28 i 36 i pastilles de sals minerals al 20 i 30. Em prenc pastilles de sals minerals i electrolits perquè la beguda isotònica em provoca mal de panxa. Esperem fer-ho el màxim de bé, es va entrenar quan vaig realitzar la sortida de 30 km i va resultar.


Amb tot això esperem arribar al 100% a la marató i que molts que volem aconseguir aquest som-hi ho poguem fer realitat i si no és així ja ho farem més endavant, eh que és broma, es farà SI o SI. Com sempre molt gas.