28 d’abr. 2011

PROGRESSIU, DE MENYS A MÉS

Avui tocava un entrenament ràpid. Fer 5 sèrires de 5' a ritme viu amb l'Èric, bon company d'entrenament. La primera les sensacions no han estat del tot bones, cames pesades, em costava agafar el ritme, en fi, ha costat de passar. Ha sortit a 3'47'' de mitjana el mil. A partir d'aquí ja he anat a millor i he optat per anar rebaixant els temps mica en mica. 3'45'' la segona, 3'38'' la tercera, encara tenia ganes de córrer més, doncs que carai, més gas, 3'27'' la quarta i l'última a veure com sortia, doncs prou bé, 3'21''. Entre sèrie i sèrie recuparava 2'. Bon entrenament a les pistes d'atletisme de Torelló i bones sensacions quan he tornat a córrer ràpid després de dies de no fer-ho.
Ara al vespre toca anar a fer una classe d'spinning al gimnàs Imma de Sant Hipòlit, substitució del meu germà. Els estic preparant una classe amb tres ports de muntanya, dos de primera i un especial i unes baixades que faran activar la cadència de les cames.
Diumenge, triatló (2200m S-80kmB-20kmR) a Banyoles amb la presència d'Èric Besora, Joan Escarrabill, Jordi Padrós, Terminator Xic, Toni Colomo, triatletes del fisioruthpujol, triatletes del Club Triatló Torelló, la família Comas, triatletes de l'ETB-C.N.Vic) etc. Bon triatló, gran part d'ells com a competició i d'altres com a entrenament pels Ironman de Niça, Zurich, etc. Gas a la burra que us vindré animar fort sortint dels Hostalets de Balenyà amb bici fins a Banyoles passant pel coll de Bracons, si algú s'anima, serem el meu germà i jo.
ESTANY DE BANYOLES
Imatge de la piscina on nedaran aquest diumenge, per mi, el millor espai per nedar. Aigua neta, bona visibilitat, sense gaires corrents i completament plana.