15 de set. 2011

RUN RUN RUN RUN

Avui he entrenat només una part del triatló però bé. Feia dies que no feia un rodatge de 2 hores. Tot i que l'he realitzat fraccionat, la segona hora m'he trobat molt bé.
MIGDIA.
Sortida amb l'Èric Besora pel camp d'herba de Torelló fent una hora per herba. Avui no hem fet voltes sinó que feiem unes rectes de més de mig quilòmetre per ombra. A part també portavem una ampolla d'aigua per hidratar-nos.
VESPRE.
Sortida amb uns companys dels Hostalets de Balenyà, l'Àngel, en Fran i en Tricky. Sortida dels Hostalets, Tona, Vilageliu, l'Ajuda, Hostalets. Uns onze quilòmetres i mig en poc més d'una hora. És gust poder córrer de nit amb el frontal, és una passada i també amb bona companyia.

TOTAL: 2 hores


Avui l'Èric m'ha portat de la farmàcia 5 sobres Iso Active de PowerBar gust de llimona i la veritat és que m'ha agradat molt i la casa Nestlé ens descriu així el producte:
"PowerBar ISOACTIVE – Bebida deportiva energética

Bebida deportiva isotónica, para mantenerse fresco, hidratado y enérgico. Refrescante bebida isotónica de PowerBar, óptima para tomar durante el entreno diario, la competición o en la práctica de cualquier tipo de actividad física, garantizando una buena y energética hidratación".