10 d’oct. 2011

CONVERSES

Avui un company d'entrenament ha iniciat la tercera setmana d'un projecte que té un any de durada, a priori, posteriorment negociable si ell m'agunta més i que tinc com a principal objectiu orientar-lo per millorar a nivell global en tots els aspectes relacionats amb el triatló, el duatló i les curses a peu. A priori, el fet més rellevant que he vist aquestes dues últimes setmanes ha estat veure com aquest jove està malalt per l'esport, com jo, una pura droga que molts dies ens fa tirar endavant i ens distreu d'aquest món que cada vegada està més podrit.
Avuit tot rodant després de les curses que els dos vam tenir, ell el triatló de Vilanova i jo els 10 km de Roda de Terra  hem anat aprofundint i parlant de diferents temes tots ells relacionats amb l'esport.
És una persona que viu per això, se li nota que li fa falta i em sap greu si de vegades li hagi de col·locar un dia de descans, però ell de moment es mostra pacient i amb moltes ganes d'aprendre. En algun aspecte potser tindrà més noció que jo, a nivell de tendències i material que per cert és un crack, però jo intentaré que gaudeixi minimitzant l'entrenament i potenciant la qualitat per sobre de la quantitat. Esperem que la temporada 2012 sigui una temporada molt productiva.


Per cert, el mes de maig s'em gira més feina. Jo si que hauré de prioritzar la qualitat quan pugui en comptes de la quantitat.