15 d’ag. 2012

CURSA DE MANLLEU

Quan no estàs preparat per afrontar una cursa amb garanties no la pots disputar al 100%. Avui amb l'Abril hem fet una altra cursa junts. Jo l'acompanyo i ella gas a fons. És una sort poder gaudir d'aquest esport amb la teva filla, espero que properament l'Erola ens acompanyi també.



Hem quedat amb en Martí Quer a casa seu (pavelló municipal d'esports de Gurb) per pujar corrent cap a Manlleu a fer la cursa. Parlant i partlant ens "fotem" 8 km a 4'29'' sense patir gaire. Això sí, molt suats. Fa molta xafogor. M'he canviat la samarreta i encara xurrejo. Déu ni do. Comença la cursa i sortim un grapat de gent coneguda, en Marc Traserra, en Genís Ferrandez, en Xevi Puigdesens, l'Èric Besora i en Nil Fr. Fem els dos primers quilòmetres molt ràpids, en Nil té algun problema per anar a aquest ritme i opto per donar-li un cop de mà, avui no ha estat el seu dia però només té 15 anys i és molt jove. Un cop hem sobrepassat el km 2, no és troba del tot fi i opta per abandonar, la resta del grup ja està força endavant i opto per fer la segona part de la cursa fent un rodatge sense donar-hi massa gas. Al final em surt la cursa a ritme de 4'/km. Per tant, ha estat un fantàstic entrenament fent 13 quilòmetres a bon ritme després de l'entrenament d'ahir que en van caure 13 més fent el recorregut de la cursa de Puigmoltó, excel·lente recorregut.
Aquesta setmana toca fer quilòmetres comparat amb la resta de setmanes. Mica en mica anirem agafant la forma. Dilluns comencen els entrenaments en sèrio. Gasssssss.

Arribant a la línia de meta. Content com sempre jejeje i una cursa més al sac.