30 de maig 2010

DIUMENGE 30.5

Avui ha tocat una jornada diferent ja que aquest matí amb l'Abril hem anat a fer una passejada cap al Muntanyà. Hem caminat 1h 26', l'Abril ja pesa més d'11 kg i l'esquena ha aguantat molt bé.
Al migdia, a dos quarts de dues, he aprofitat per sortir a treure la bici, un bon entrenament acoplat amb alguna que altre molèstia a l'esquena a les hores posteriors. Ha estat una bona etapa, sortint dels Hostalets i arribant a Sant Quirze de Besora per la C-17, posteriorment he posat fil cap a Torelló, Sant Martí Sescors, Roda i Vic, un cop a la capital d'Osona m'he dirigit a Santa Eugènia de Berga, Taradell, he pujat la Mansa, cap de províncies, Seva, Sant Martí de Balenyà, Tona i els Hostalets de nou. Molt bones sensacions i molt content de l'entrenament. Ha estat positiu sortir a aquesta hora ja que el trànsit ha estat mínim en totes les carreteres.

TEMPS: 2h 54'
DISTÀNCIA: aprox. 90 km
DESNIVELL +: 865 m


David Arroyo (Caisse d'Epargne), segon al Giro d'Itàlia. El guanyador ha estat el gran Ivan Basso (Liquigas) fent una última setmana espectacular. El tercer al podi ha estat Vicenzo Nibali (Liquigas).
David Arroyo a la crono d'avui.