14 d’oct. 2012

MITJA MARATÓ DE RODA DE TER

Dia 14 d'octubre. Dia de mitja marató. Avui tocava fer un entrenament per València, els primers 10 km relativament suaus i la resta apretant una mica. Setmana de càrrega arribant amb 75 quilòmetres a la cita.
Quedem amb en Raül, Pep Serra i Edu per fer l'escalfament, rodem i jo em trobo moltes molèsties a la cuixa dreta. Per sort, em trobo amb en Toni Font i em pot donar un Ibuprofeno. Per sort, el mal s'em relaxa una mica i puc fer la sortida. Per sort, portava aquestes malles compressives Hoko i m'han anat molt bé tot i que m'agrada més córrer amb pantaló. Els primers quilòmetres estic una mica confús, no acabo de trobar el ritme.

 
Finalment m'adapto al grup al km 5, amb en Francesc Font i l'Abel Homs.

 
Ens trobem el km 5 de cursa. L'Abel i en Francesc marcant el ritme i jo enganxat "xupant" Roda.
Fins el km 10 hem format un grupet de 7 o 8 corredors. Anavem molt ben comprenetrats però al km 10 he fet una mica de canvi de ritme i s'hi ha apuntat en Francesc. Excel·lent corredor i ens hem adaptat molt bé un a l'altre. Hem anat molt bé fins el km 17, jo justet en el tema de força, m'ha deixat uns metres que han estat impossible de recuperar. Avui després de molts dies he tornat a disfrutar de ser corredor de fons. Està clar que disfruto més amb una mitja marató que amb una cursa de 10 o 5 km. El camí cap a València segueix després de tenir una setmana plena de dubte i no trobar-me fi a  les sèries. Ja queda poc pel gran repte. Avui les Brooks Launch m'han anat perfectes. M'han encantat.  A València si podem fer un grupet segur que anirem molt bé. Francesc Font, Leo Barranco, David Botello, Enric Rota, tu també pots, apuntat-hi? Primer objectiu, baixar de 3h, segon objectiu baixar la meva marca personal 2h54' i tercer objectiu, el més ambiciós, ser sub 2h50'.
 
 
El meu germà ha fet la segona posició de la general, un corredor d'un altre nivell. Felicitats.
 
Fotos: Sergi Gordillo