21 de maig 2010

DIVENDRES 21.5

Jornada festiva a l'escola i he aprofitat per fer unes horetes amb bicicleta i suant de valent. A part, aquesta nit tampoc he descansat gaire, he fet guàrdia a l'hospital amb el pare de l'Anna que està ingressat. L'Hospital de Vic a la nit és un no parar i la millor manera de passar l'estona és escoltant la ràdio. Sort de l'amic Joan Maria Pou que m'ha fet passar una bona nit. Al matí, després d'esmorzar al Punt de Trobada, he anat a Cristal Box, m'havien de canviar el vidre de davant del cotxe. Eren les nou i deu, agafo la bici i em dirigeixo cap a Torelló, agafo la varint cap a Sant Pere i començo la pujada al Coll de Barcons.


Segueixo cap a Joanetes i em dirigeixo cap al coll de Conandreu, pujo a bon ritme però estan canviant algún segment d'asfalt i la pujada passa a ser a ritme més trencat.


Un cop he superat aquest coll, el cos ja comença està força cansat i entra l'entrenament psicològic, ara en comptes de fer servir les cames per sobre del cap, passa a ser a l'inrevés. Tot i així em pensava que la fatiga seria molt superior. Arribo a Roda i paro a comprar-me una Coca-cola, fa molt calor i em ve de gust una beguda fresca, me la tiro al bidó i marxo en direcció Vic. Comença a haver-hi trànsit i m'enfilo per la carretera de Manlleu i cap als Mossos i la Policia Local, passo per dintre Vic i acabo la jornada a la Guixa.

TEMPS: 3h 40'
DISTÀNCIA: 103 km
DESNIVELL +: 1600 m