24 de maig 2010

DIUMENGE 23.5 i DILLUNS 24.5

Diumenge he començat molt d'hora el dia. A un quart de set del matí he sortit amb bicicleta amb els gossos, hem fet 45' a bon ritme. Hi havia molta boira però una tempertura ideal. Més tard, he anat a buscar a l'Anna a l'hospital. Amb el meu germà i ella hem anat cap Empuriabrava a veure els meus pares i l'Abril. A Empuriabrava hem fet:
CÓRRER amb l'Anna i el meu pare, ritme fàcil.
TEMPS: 33'
DISTÀNCIA: 6 km
Després m'he posat el "traje" de neopré i he fet uns 1000 metres aproximadament. Feia molts dies que no em posava el neopré i les sensacions han estat força confuses. El principi com sempre, com una asfíxia al pit que m'ha cosat un parell o tres de minuts superar-la, més tard, a causa de les onades, el nedar s'ha fet força dificultós però m'ha anat bé per treballar l'orientació. L'aigua estava molt clara i a bona temperatura. La tornada ha estat molt ràpida ja que la corrent em portava cap a la platja.

Avui dilluns jornada de bicicleta de carretera amb en Xevi Ibañez, en Martí Quer, en Raül i jo. Hem fet una volta de 60 km fent una mitjana de 30 km/h treballant molt durant el pla a partir de relleus i pujant a ritme més tranquil a la pujada. Sensacions molt cansades degut a què he tornat a fer guàrdia a l'hospital i m'ha tocat dormir molt poc. Un denivell positiu de 875 metres. Bon entrenament però força cansat.

Aquesta setmana faré una baixada amb els entrenaments ja que de dimecres fins a divendres marxo de colònies al Delta de l'Ebre amb els alumnes de cinquè i sise.

Acoples Profile Ironman que m'ha deixat en Martí Quer i que he muntat aquest migdia a la bicicleta. Ara tocarà provar-los de valent i acoplar-me molt bé per no patir gaire de l'esquena.