14 de jul. 2011

VALORACIÓ DE LA PRIMERA PART DE LA TEMPORADA

Avui que ja estic més despert de cap faig un balanç de la primera part de la temporada centrada exclusivament en curses de muntanya. Una cursa de 20 km al gener a Blanes amb unes sensacions excel·lents i una xispa molt bona que em va permetre fer una bona marca en una cursa dura de 20 km. Al febrer una travessa amb bons amics al Montseny de 32 km, llàstima de la lesió d'en Pep. A partir d'aquí va començar la temporada que m'havia marcat. Març, Marató de la Vall del Congost, una bona cursa i molt bé a nivell físic. Em vaig trobar molt bé tan en les pujades com en les baixades, sobretot la baixada final que vaig arressar. Abril, prova de foc, Pel Camí dels Matxos, bona cursa tot i que vaig haver de patir més del compte pujant el Puigsacalm, gràcies el meu germà i en Xic la cosa va passar millor. A mitja cursa ja em vaig anar adaptant i pujant millor el tram final, el qual també vaig patir. El maig vaig arribar força cansat a la marató de Sant Hipòlit, gairebé no vaig parar des dels Matxos i vaig arribar molt just. El km 36 vaig decidir que el meu germà agafés el seu ritme i jo acabar com vaig poder. Val a dir que la calor em va passar factura sobretot a nivell muscular agafant rampes als bessons. Més de juny, més d'entrenament dur, sortidetes de cap de setmana de 5 hores de bici,  6 hores de cursa per muntanya a la Vall de Núria, 3 hores més d'entrenament per mitja muntanya i afinant per Sant Joan a Sant Pere Pescador fent alguns km ràpids. Principi de juliol, arriba el moment de la temporada i em surt la millor cursa d'aquesta. Superbé a les pujades, amb ritme el pla i baixada i acabant una cursa de 92 km molt dura, molta calor, molt desnivell, molts abandonaments, molt molt molt bona cursa, la millor i la que m'ha donat més bones sensacions.
Ara toca fer un canvi radical, la setmana anterior vaig descansar força i aquesta i la següent em trobo en fase d'adaptació al triatló combinant sortides amb bici un dia i l'altre córrer i natació.

Avui doble sessió seguida de córrer i natació:
CÓRRER: 15' d'escalfament, 10 x 1' ràpid i 2' lent, 15' tornada a la calma descalç.
NATACIÓ: 300 escalfament, 10 x 100 sortint a cada 1'45'', 100 suau

Ara toca provar les Mizuno Ascend 5, deixo les Cascadia 6 i provaré les Mizuno a veure què tal. La meva humil opinió és que les Cascadia 4 i 5, bons tacs i bona sabatilla i les Cascadia 6, sola molt fluixa que es gasta molt ràpid i potser massa amortiguació. Ara toca l'era Mizuno, de moment molt content amb les Harrier per pujar Bellmunt i fer sortidetes curtes i ara a veure com funcionen les Ascend.