11 de jul. 2010

ESTADA A MENORA

DIJOUS 8 DE JULIOL
Arribada a l'illa i platja, sessió molt suau de natació per estirar el cos, la calor és molt elevada i no tinc massa ganes de fer res. Faig uns 1000 metres de natació suau mirant els peixos i resseguint la costa de Son Parc.

DIVENDRES 9 DE JULIOL
Em llevo d'hora, a les 7 del matí i tinc em trobo situat al vell mig de l'illa, a Son Parc, més concretament a l'únic camp de golf. En aquest camp hi ha un camí que ressegueix tot el camp i aprofito per fer uns farlekcs. 9-8-7-6-5-4-3-2-1 l'imparell ràpid i el parell lent. Em surt una hora i cinc minuts, després bany al mar, l'aigua ben fresqueta i el cos ho agraeix.


DIVENDRES 10 DE JULIOL
Sortida a la mateixa hora que el divendres, a les 7 del matí, avui toca fer una horeta suau, i aprofito un camí que ressegueix tota la costa cap a Fornells. És un camí on només hi passen cabres i m'hen trobo unes quantes. Són ben negres i alguna m'espanta perquè està amagada i les altres les espanto quan hi passo pel costat. Faig 30' cap a Fornells i torno pel mateix lloc. Tot i ser pel costat del mar, és un continuo de pujades i baixades. El ritme és bo. Però a la tornada, Creck!!!!!! Torçada al tormell esquerra, al principi no em fa gaire mal, encara està calent i em permet córrer amb molèsties. Les ganes de disfrutar em fan arribar a l'hotel corrent. Un cop he anat a esmorzar m'adono que està força inflamat. Toca gel i antiinflamatoris. Aprofito el dia per descansar al igual que el diumenge perquè tinc molèsties importants. El dilluns em sembla que tocarà fer bicicleta per acabar de recuperar.


Zona on estavem durant aquest dies: Son Parc