20 de juny 2010

DIUMENGE 20.6

Sortida amb bici a veure tot el Pantà de Sant Llorenç. Recorregut de 10 km molt suaus i plans per deixar anar cames. 

DISSABTE 19.6

TRIATLÓ B de BALAGUER
Marxem d'hora al matí cap a Balaguer. Quedem a tres quarts de vuit a l'àrea de Gurb (Eix Transversal). Finalement som cinc integrants, en Jordi Padrós, la Iolanda (la seva dona), l'Axa (la filla), en Joan Escarrabill i jo. Arribem al càmping on estarem situats i anem a veure la sortida. Quan hem anat a deixar la bicicleta ja dinem al càmping. Quan estem dinant m'adono que m'he descuidat el xip de cronometratge. Una pena, l'organintzació m'en vol facilitar un però la federació no em deixa però puc realitzar la prova. Deixem les coses de córrer i la meva furgoneta a l'arribada i tornem cap al pantà on nedem.
A les 14:40 primera presa de contacte amb l'aigua. Està a 16º, està molt freda. 15:00, estic situat en bona posició a la línia de sortida. Inici de la prova. Els primers 200 metres és una agonia. Molta gent, cops al cap, clatallots, etc. Al final de la primera boia començo a trobar el ritme. Vaig molt bé i començo a avançar molta gent. La segona volta encara és millor. Surto de l'aigua força bé, amb bones sensacions. Ràpidament em trec el "traje" de neoprè i faig la transició tranquil·lament. Surto per agafar la bici i veig que porto 37'. Es veu que degut el vent, les boies es van moure una mica i el recorregut va ser més llarg de 1'9 km. Els primers km amb bici són força planers i vaig acoplat. Em sento bé. Quan ja portem uns 6 o7 km ja comença la pujada cap a Vilanova de la Sal i el port d'Àger. El recorregut no és molt dur però comença a fer molt vent. L'asfalt de la carretera no és del tot bo però fins el km 55 es fa força bé. A partir d'aquí i quedant 43 km s'em va fer molt llarg i dur. Ja al final de la bici, al mur de Balaguer, veig en Xevi i amb un crit em dona forces per arribar a dalt. A nivell muscular vaig força tocat de quàdriceps. Comencen l'últim tram de la bicicleta, només queden 21 km. Començo la primera volta força bé. Em surt a un bon ritme, la segona ja s'em fa molt més dura i el ritme ha de variar un mica. En Xevi m'acompanya a partir del km 8, diu que em veu bé però jo no penso el mateix que ell. Sort que el tram de córrer combinava herba, terra i asfalt. Finalment, inicio la tercera volta i última. Veure que vaig avançant gent em dóna "ales" i intento aguantar el màxim que puc. 5h 38' 44''.
Si hagués portet el xip hauria quedat el 53. Bon papers dels finishers Joan Escarrabill 6h 9' i en Jordi Padrós 6h 12'. Entre els tres vam dir que és un triatló molt dur i molt exigent.
Després de la triatló, retorn al càmping, dutxa i una mica de sopar sota la llum de la lluna acompanyat d'una cervesa ben fresca. Comentem diferents jugades del triatló i anem a dormir cap a la furgo.