25 de jul. 2010

DIUMENGE 25.7

El què havia de ser una jornada aquàtica no ha estat així. Ahir em van comunicar que es suspenia la travessa de les medes. A nivell psicològic tampoc estava massa preparat, el divendres havia tingut un casament, havia anat a dormir tard i m'havia llevat d'hora perquè els meus pares em portaven la nena ja que havíem d'anar a celebrar el comiat de la guarderia. Per cert, estem molt content, tan jo com l'Anna, de la guarderia El gra d'Or dels Hostalets de Balenyà, totes les seves educadores es mereixen un 10. Però ara toca afrontar una nova etapa a l'escola Sagrats Cors de Torelló.

El comunicat diu:
AVÍS IMPORTANT TRAVESSIA NATACIÓ ESTARTIT-ILLES MEDES 2010:
24/07/2010, 13:30h : Vista la previsió meteorològica anunciada per demà diumenge dia 25 de juliol de 2010, i per motius de seguretat, el comitè organitzador de la 44ena. Travessia de natació Illes Medes - Estartit, ha decidit SUSPENDRE LA PROVA. Restem a l'espera del possible ajornament de la prova a una altra data.

Doncs he sortit a tres quarts de nou a fer una horeta amb bicicleta de carretera cap a Seva, cap de províncies, Taradell, St Miquel de Balenyà i Hostalets. Tota l'hora he anat amb el molinet i no he fet servir cap vegada el plat. Tenia ganes de fer una sortida sense forçar gens la màquina. Bones sensacions després de 10 dies sense fer res.

TEMPS: 1h 04'
DISTÀNCIA: 32 km
MITJANA: 29'5 km/h