30 d’ag. 2009

DILLUNS 31.08

Rodatge per muntanya des de Tona fins el Roc Gros. Sortida matinera a un quart de set del matí del camp de futbol en direcció al Roc Gros, primers vint minuts en plena foscor. Un cop passat això, el dia ja s'ha despertat i la temperatura per gaudir del running ha estat perfecte. Demà comença la guerra a casa. L'Abril debuta a la guarderia, l'Anna debuta a l'INEM i jo torna a treballar, que dur que serà amb el ritme de vida que portava fins ara. Semblava que fos un PRO sense fer els seus entrenaments. Sempre diuen que el que és bo sempre s'acaba aviat. Quin remei.

TEMPS: 51'32''

PULSACIONS MITJANES: 137

CALORIES CONSUMIDES: 588

DESNIVELL +: 220



el meu cap ja se li comença a veure aquest rètol: OBERT DESPRÉS DE VACANCES

DIUMENGE 30.08

Sortida amb btt fent la caminada de Santa Eulàlia de Riuprimer al revés amb bicicleta per estirar una mica les cames després de l'esforç d'ahir. Avui ja tinc el síndrome postvacances ja que dimarts sant tornem-hi, quin remei.



TEMPS: 1h30'

PULSACIONS MITJANES: 127

CALORIES CONSUMIDES: 876

DESNIVELL +: 450

KM: 25




Cal destacar la segona victoria seguida de Kilian Jornet al Ultra Trail Mont Blanc (UTMB) disputat aquests dies a Chamonix. Jornet ha realitzat un temps de 21h 33', el segon classificat ha arribat a 1h 3' d'en Kilian. Enhorabona. Ets un gran exemple per tots. FELICITATS!!