13 de febr. 2011

DIUMENGE 13.2

Ahir el vespre vaig decidir que no aniria a buscar la documentació per fer la travessa Viladrau-La Garriga. Em presento al pàrquing de la Barita on havia quedat a les 7 amb la tropa de Manlleu. En Pep, en Dani i en Jordi. Quina tropa, avui tocarà apretar el cos. Comencem a un quart de vuit del matí. La cosa ja promet, molta gent, gairebé sense fer servir el frontal ja l'endrecem i anem pujant cap a dalt de Sant Segimó. A dalt, agafem el camí que ens ha de portar al pla de la Barraca i fins a Collformic. En Pep té alguna molèstia al genoll i no pot anar el 100%, la resta anem bé. Travessem tot el Pla de la Calma i just al final, trenquem a mà esquerra on hi ha unes marques de color carbassa. Aquí comença el drama. El pobre Pep té una torçada de tormell important, hem de parar i fins i tot agafem neu d'una placa que hi ha i li fem un petit massatge, uns altres ens donen un ibuprofen, la cosa està força fotuda, però quina casta que té el tio, aconsegueix arribar fins l'últim control. Ha fet bastants quilòmetres amb el tormell tocat. Nosaltres, en Dani, en Jordi i jo aprofitem per baixar a ritme fins a la Garriga. Arribem a la plaça i en Pep ja ens l'han baixat. Abans hem arribat nosaltres que ell. Fem un beure i anem a buscar el tren de les 11:21. Jo em quedo als Hostaltes, la resta dels integrants els queda arribar a Manlleu.
Un cop als Hostalets, l'Anna i l'Abril són fora i jo aprofito per pujar a buscar el cotxe a la Barita. Com que estic sol, agafo la bicicleta de carretera, li trec una mica la pols, una mica d'oli, una mica de pressió als pneumàtics i gas cap a la Barita.

En definitiva, en total:
  1. TRAIL
Distància: 31 km

Altitud min: 243 metros, màx: 1.347 metros
Desnivell acum. pujant: 973 metres, baixant: 1.379 metros
Temps: 3 hores 30 minuts
  1. BICICLETA
Distància: 18'6 km
Desnivell acum. pujant: 250 metres, baixant 75 metres
Temps: 37 minuts
Finalment en Pep té un esguinç de segon grau amb ruptura parcial del lligament. Una llàstima. Li han diagnosticat 6 setmanes sense córrer, quantes en seran? Proximament més...