9 de juny 2010

DIMECRES 9.6

Quina ràbia de temps! Un dia que puc anar amb bici al migdia, plou. En fi, m'he hagut d'aguantar i amb el meu germà hem rodat 40' amb la bici d'spinning amb molt poques ganes. Ha estat un d'aquells matins de gossos que no tens ganes de fer res. A l'escola igual, un dia que tocava gimcana, plou. Sort que la biblioteca de Torelló estava oberta i ens han acollit. A les 11, consistori infantil amb els alumnes de cinquè i sisè. Els alumnes de l'escola i la seva tutora han estat molt brillant i la seva proposta del bike parc ha estat vista amb bons ulls i la tiraran endavant. De vegades aquestes feiene extres tenen la seva garantia d'èxit. Aquest fet m'ha alegrat el dia.
Ja queda poc per Balaguer, llàstima que en bicicleta no puc arribar amb molt km i amb poc entrenament, però objectiu primordial és acabar dignament. Tinc ganes de ser el dia 19 de juny a veure com anirà, última triatló que vaig fer va ser a la tercera setmana de setembre de 2003, quins records fer aquella triatló llargad distància de Banyoles, llàstima que no va tenir continuitat. Dels records no es viu i s'ha d'afrontar el present. Demà segur que esportivament serà millor, de ben segur. Demà tornarem a córrer i tornarem a disfrutar. L'esport és vida i sense ell molts de nosaltres no podríem viure.

Cal ser pacient amb els objectius que en marquem.

PD: Per en Martí Quer, si vols sortir diumenge amb dius alguna cosa?  Si algú està interessat, dissabte el matí aniré a nedar a Mataró. Marxaré a les set del matí. Haig de ser d'hora als Hostalets. S'accepten propostes.