18 de jul. 2011

RONDA DELS CIMS per alguns cursa per altres tortura

Amb l'Andorra Ultra Trail Vallnord volem oferir-vos la possibilitat d'admirar Andorra des dels seus cims més alts. Recorrereu el parc natural del Comapedrosa i el de la Vall de Sorteny, passareu per la Vall del Madriu, declarada patrimoni mundial per la Unesco, acariciareu els 3.000 m d'altitud en un entorn purament mineral, vorejareu magnífics llacs i rierols, us trobareu amb ramats de bestiar en total llibertat, travessareu boscos i correreu sobre carenes herboses. El nostre trail us farà viure la màgia dels cims sota la lluna plena, la bona convivència dels avituallaments, l'esperit de superació que anima els corredors, el bon humor i l'amistat que neixen compartint l'aventura. http://www.andorraultratrail.com/
Quina cursa més dura oi? 170 km amb 11.900 m de desnivell positiu i de desnivell negatiu, 15 pics o colls a sobre dels 2.400 m, el més tècnic: alguns trams totalment assegurats en crestes rocoses i 12 avituallaments.
Mireu aquests individus, ells han acabat això, jo només us admiro per l'èxit aconseguit. Sou els meus ídols.


JOEL JAILE

SALVADOR VILALTA

Ahir jornada força lleugera fent canvis de ritme durant 15' de 30'' ràpid i 30'' lent per la zona dels Hostalets de Balenyà. Les cames una mica encarcarades de la baixada del Puigmal fins a Queralbs però tot i així bones sensacions.
TEMPS: 45'