31 de des. 2009

DIJOUS 31.12

CURSA ATLÈTICA DE CANOVELLES
III SANT SILVESTRE

TEMPS: 39'02''
DISTÀNCIA: 10 km
MITJANA KM: 3'56'' al km

Una cursa molt divertida on hi havia trossos d'asfalt amb camins de terra. Les sensacions després de tants dies sense córrer durant l'escalfament han estat nefastes però durant la cursa els primers quatre km he anat força malament i quan hi ha hagut la primera pujada pronunciada he fet un canvi de ritme i allà han arribat les bones sensacions. Estic acosant els entrenaments de peses i força i també la falta de velocitat. Bon entrenament. A la tarda potser aniré a fer la Sant Silvestre Manlleuenca.

----------------------------------------------------------

SANT SILVESTRE MANLLEUENCA 2009
Des de fa vint-i-tres anys el dia 31 de desembre hem vingut organitzant la cursa de fi d'any coneguda com la St. Silvestre Manlleuenca.


El circuit està a l'Avinguda de Roma i l'hora és a les 7 de la tarda.

En primer lloc es fa la cursa per infantils fins a 10 anys amb un recorregut d'uns 400 m.; tot seguit i amb uns 1200 m. de recorregut competeixen els de 11 a 14 anys, i finalment amb una distància d'uns 4800 m. ho fan els atletes de 15 anys en endavant.

En la edició d'enguany es torna als origens del que eren les curses populars, gratuïtes, obertes a tothom i sense premis/obsequis. Els resultats que es publicaran en el web del club seran els dels primers classificats en les tres curses, no obstant es pendrà nota de tots els arribats.

CLUB OLÍMPIC MANLLEU