12 de febr. 2010

DIVENDRES 12.2

Carnaval a l'escola on el tema ha estat "Apropament de les cultures". Educació Infanil: Àfrica, Cicle Inicial: Oceania, Cicle Mitjà: Àsia, Cicle Superior: Europa i ESO: Amèrica.
Jornada dura en la qual he realitzat una tirada de 12 km a ritme. He fet primerament dos quilòmetres per escalfar, 12 km a 4'14'' i dos quilòmet res més molt suaus. M'ha sortit un total de 1h i 10'. Els primers 6 km he fet voltes a les pistes i els altres 6 restants he anat cap a Conanglell i tornant per Rocaprevera acabant al pavelló d'esports. Sensacions de cansament i una mica tocat després dels entrenaments d'aquesta setmana. Diumenge 30 km, a veure com aniran.

Demà dissabte;
RUA DEL CARNAVAL DE TERRA ENDINS

A partir de dos quarts de 5 de la tarda, trobada i concentració de carrosses a la plaça de la Sardana. Visita del jurat i lectura del Pregó.
A les 7 de la tarda, inici de la rua.
A les 10 de la nit, obertura del recinte de ball a la zona esportiva amb Dj's i l'Orquestra Montecarlo. A dos quarts d'11 de la nit, aribada a la plaça Joanot Martorell. A partir de la 1 de la matinada, lliurament de premis a la Carpa. Data:
Dissabte 13 de febrer del 2010 a partir de les 19 h Observacions:
Recorregut: plaça de la Sardana, carrer Canigó, avinguda de la Generalitat, plaça Sant Fortià, carrer del Pont, carrer Sant Miquel, carrer Sant Bartomeu, carrer del Cònsol, plaça Joanot Martorell.