7 d’oct. 2010

CAVALLS DEL VENT

Abans de la cursa...
Des de feia molt temps que no gaudia d'una cursa. Aquest passat cap de setmana vaig anar a fer Cavalls del Vent. Sí, estava una mica atemorit però molt il·lusionat per dos motius. Primera, era un paisatge que el coneixia un tram i la veritat és que com el Pirineu no hi ha res. Proper a casa i molt divers. Segon motiu, fer una cursa amb el meu germà i preparar-la només amb quinze dies, podrem? Primer va ser Pedals de Foc i ara tocava Cavalls del Vent.
Tot comença divendres 1 d'octubre a les sis de la tarda quan el vaig a buscar a sota casa seu amb tots els estris. Arribem a Bagà i anem a recollir el dorsal, anem a veure la xerrada de la cursa i busquem un lloc per anar a sopar. Un cop a ben sopat preparem les primeres coses dins la furgoneta. Tots dos vam passar una bona nit, estavem allotjats a un carrer del costat del pavelló poc transitat i pla, important per si dorms amb furgoneta.
El dissabte dia 2, era el dia important. Ens llevem a les 7 del matí i anem a esmorzar a un bar de Bagà situat al costat de la línia d'arribada. Posteriorment, xerrem amb uns, els altres i ens n'anem a canviar de roba per anar cap a la línia de sortida. Tot està a punt, un cop ens han comprovat el dorsal, em van una entrevista per una televi´sió local, avui m'ha tocat, primer amb català i després en castellà. Ens reunim tots amb una plaça i a les deu en punt toca la sortida.......