7 d’ag. 2010

DISSABTE 7.8

Ahir em vaig desplaçar cap a Empuriabrava a buscar l'Abril que ha estat tota la setmana amb els avis de la Guixa. No sé pas qui s'ho ha passat més bé, si la nena o els avis. Ja m'han dit que l'any vinent ho voldran repetir amb molt de gust. Avui sortida a les nou del matí amb el meu germà. Ja feia molta calor, tot i així hem sortit a l'hora esmentada. Hem fet un camí que passa pel costat del riu Muga de forma molt suau sense apretar gens ni mica. Bones sensacions i anar acomulant km. Demà ja toquen dues hores pels camins de Roses, Cadaqués, etc. degut a la calor sortirem més d'hora.

TEMPS: 1h 24'
DISTÀNCIA: 14 km

Quan portavem 40' minuts hem fet exercicis de quàdriceps i bessons. 3 x 100 de quàdriceps i 45'' de pujar i baixar fent bessons. Cal fer un petit treballar de força per complementar.

DIVENDRES 6.8

Sortida amb en Jordi Alsina pels voltants del Hostalets de Balenyà a fer 50 minutets per estirar les cames. Ritme molt còmode per camins de terra i herba. Bones sensacions tot i que encara es nota una mica els km de pedals de Foc. Al matí m'he trobat en Manel Amor i en Marc Carós fent el cafè a Roda (dos superclasses) que anaven a entrenar cap a Cabrera. Aquí tothom entrena d'amagat.

TEMPS: 50'
DISTÀNCIA: 10 km