12 de juny 2011

CAP DE SETMANA

DISSABTE
Jornada suau pel "trote" que venia el diumenge. Sortida amb bicicleta de carretera per la plana de Vic fent 1h 50' a ritme suau la primera hora i apretant la segona. A la primera el vent a favor i molt bones sensacions i la segona un vent en contra on vaig haver d'apretar una mica més del què volia.

DIUMENGE
Sortida increïble per la Vall de Núria amb el meu germà i l'Ernest Veiga. Com hem disfrutat dels isards, les marmotes, les muntanyes, el silenci, amb companys de "fatigues" com en Gabriel Crosas, amb d'altres més freakys (dormint a dalt del Puigmal amb el seu gos) amb el vent i fred que hi feia. En fi. Sortida de sota Queralb, l'alberg, a les sis del matí enfilant cap a Núria a un ritme constant, ni molt ràpid ni molt lent, arribem a Núria a un quart de vuit del matí i enfilem cap a l'embut per pujar el Puigmal. Bona pujada al Puigmal amb molt bones sensacions a les últimes rampes. A dalt un triangle de nocilla i som-hi. Ara toca la part més divertida, el Puigmal petit del Segre, coll de Finestrelles on ens ha atrapat en Gabriel fins a Núria fins el coll d'Eina on hem baixat fins a Núria. A la baixada amb en Gabriel anavem comentat mil i una jugada sobre curses, entrenaments, etc. A baix, abans de què arribin el meu germà i l'Ernest, ell ja enfila el camí antic de Núria cap a Queralb, amb una mica més de mitja hora ja serà a baix. Nosaltres enfilem cap al refugi del Pic de l'Àliga, abans d'arriba en desviem a la dreta i agafem el camí dels enginyers, una camí de gairebé 8 quilòmetres que gairebé sempre ratlla els 2000 metres. Abans d'arribar a coma de Vaca fem una dracera que ens obliga a passar per dins el riu. Ja es fa tard, i el meu germà i l'Ernest baixen més tranquil·lament i jo vaig una bona baixada. Abans de la baixada em prenc un Coupe de Fuet per acabar d'arribar. Arribo a baix al cotxe i temps de pujar fins la central elèctrica ens trobem amb el meu germà i l'Ernest. Bon entrenament i bona companyia.

TEMPS: 5h 41'
DISTÀNCIA: 36'5 km
DESNIVELL +: 2500 m

+ INFO A: http://connect.garmin.com/activity/91825663

A la tarda amb l'Anna i l'Abril sortida amb bicicleta des de la Garriga, Llerona, Canovelles, Granollers i una mica més, fent 10 km d'anada i 10 km de tornada. A Granollers hem fet un beure. Aquesta sortida ha anat bé per estirar les cames.