31 de jul. 2011

SIMULACRE, triatló

Avui he fet un simulacre de triatló: natació, bicicleta i córrer per la zona de Mataró. Ja feia dies que amb en David Ferrandez deiem de fer un entrenament conjunt i avui ha estat. Aquesta setmana després del descans ha tocat apretar una mica i avui ha estat el dia.
NATACIÓ. Volíem fer aproximadament entre 40 i 50' però ha estat una natació diferent. Ens posem a l'aigua a dos quarts de vuit del matí. Bona temperatura i amb el traje de neopré s'està de fàbula. Entrem a l'aigua i anem fins a la boia que delimita la zona de nedadors de la zona de barques. Allà volem reseguir aquesta zona fins a un espigó i tornar. Quan portava 50 metres em passa una medussa força grossa per davant. Em fan un "iuiu" que no ho sabeu pas, en David se n'ha donat compte. Decidim fer els metres pel costat de la platja, anant cap a la costa en tornem a veure una altra. En fi, que estava més pendent de veure medusses que de nedador, en fi, que m'he ratllat i quan portava 35' he decidit sortir de l'aigua. En fi, que un altre dia serà.
Fem la T1 de manera tranquil·la. Ens posem els estris de la bicicleta, les treiem de la furgó i en direcció cap a Tordera per la NII. Avui amb bicicleta em trobava molt i molt bé aconseguint un bon ritme, decidim fer una hora cap a dalt i l'altre de tornada. Anant bona temperatura i a punt de ploure. Ja de tornada, en David decideix encendre un grupillo de ciclistes i aquest es posen el ganivet a les dents i vinga. Decideixo prendre la primera posició i porto tot el grup fins a Mataró. M'han quedat les cames força carregades.
Fem la T2 també amb tranquil·litat. Ens calcem i avui era el dia per provar les Nike amb els cordons Xtenex, unes bambes que ja havia tingut i que m'han regalat a l'Aire de Granollers. Comencem i ens trobem amb un córrer força carregat i com si ja portéssim uns quants quilòmetres. Fem 2'5 cap a la banda sud però no veiem que el carrilet segueixi i decidim agafar el carrilet cap al nord, en direcció Girona i fer uns quants quilòmetres més fins arribar a una altra hora. Feia molta calor i no portavem aigua, sort de les fonts, els dos hem quedat força tocats en aquest últim segment. Hem suaut com dos condemnats però al final una dutxa d'aigua freda a la platja a valgut per tot. Un plaer entrenar amb en David.

TEMPS TOTAL: 3h 35'
SENSACIONS: cal entrenar molt però satisfet del simulacre.

Avantatges d'aquests cordons en aquest enllaç.