12 de març 2010

DIVENDRES 12.3

Avui la meva filla ha començat a caminar sola per primera vegada, ha encadenat una sèrie de passes tota sola. Després de molt dies, avui ha fet aquest salt tan important a la seva vida.
Diumenge dia 14 de març 4art Cros Escolar de Folgueroles. A partir de les 11 del migdia. Obsequi per tots els participants. Cloenda i entrega de premis de la 1ª Lliga Comarcal de Cros.
Avui l'entrenament ha estat indoor, ha estat més que un entrenament físic, un entrenament mental. He fet dotze quilòmetres fàcilsa la màquina de la cinta. Aquesta setmana m'he notat les cames força pesades degut a l'entrenament del diumenge. Espero que hagi recuperat bé ja que diumenge toquen 20 quilòmetres, en aquest cas, serà pel costat de la C-17, el tram que va de Vic a Tona i tornar. Si algú vol venir, hem quedat amb en Xevi Ibañez, el diumenge a les 8 del matí al Fitness Vic.

TEMPS: 66'
DISTÀNCIA: 12 km
PULSACIONS MITJANES: 136 ppm
CALORIES CONSUMIDES : 994 kcal

Avui m'he comprat el llibre, Jugando con el corazón de Xesco Espar. El llibre de l'Arcadi Alibés, Córrer per ser feliç, és un bon llibre on explica les seves vivències personals al llarg de la seva vida esportiva. Per cert, molt recomenable.