16 de maig 2012

TORNEM DE PLE i ANàLISI DE LA PRIMERA PART DE LA TEMPORADA

Després d'haver descansat una setmaneta fent el què volia a una intesitat relativament baixa aquesta setmana ja em poso a treballar de valent. Exercicis de força al gimnàs i treballar rodatges controlats a baixa intensitat i aplicant al final de l'entrenament un treball de velocitat faran que les cames es posin a tope en pocs dies. Aquestes primeres setmanes seran dues o tres sessions de força general, sobretot del tren inferior i alguna sessió de compex en el treball de força de resistència.
Els propers objectius estan força clars:
- 6 i 7 de juliol: RONDA DELS CIMS. Modalitat: RELLEUS. http://www.andorraultratrail.com/
- 18 de novembre: MARATÓ DE VALÈNCIA. http://www.maratonvalencia.com/

Aquests primers mesos d'aquest any 2012 he realitzat les següents curses:
- CROS DE VIC. 4'3 km. Molt curt i molt faltat d'entrenament però alhora content d'haver pogut participar després de molts anys de no haver-ho fet.
- DUATLÓ PER EQUIPS. És una forma divertida de competir i acompanyat de bons companys. Va anar bé per treure el mono de la competició.
- MITJA MARATÓ DE BARCELONA. Sense arribar del tot fi i força carregat a nivell d'entrenaments va sortir una mitja molt acceptable fent marca personal.
- MARATÓ DE BARCELONA. Objectius principal de la temporada. Baixar de les 3 hores ha estat possible. La millor de totes i moltes emocions al creuar la línia de meta.
- PEL CAMÍ DELS MATXOS. Sense haver fet gairebé res de muntanya amb en Joan Rius "Xic" vam fer una cursa de menys a més arribant molt bé al tram final i millorant el temps de l'any passat. Lent a les pujades però fi a les baixades i pla. A nivell mental va resultat molt bo ja que vaig disfrutar molt.
- MITJA MARATÓ D'EMPÚRIES. Vaig fer de sherpa amb en Xavir Ibañez aconseguint fer un temps accpetable dins un circuit força dur i amb un dia calorós.
- TRIATLÓ PER EQUIPS. Sense anar a buscar res en concret vaig gaudir altre cop del triatló.