22 d’ag. 2011

PREPARANT HALF TRIATLÓ BERGA 2011

Potser volia fer un parèntasi en les curses de muntanya i el triatló era una bona opció, dia que passa, cada dia discuteixo més aquesta opció. Potser em falta tornar a la rutina dels entrenaments perquè fins a dia d'avui ha estat una mica a gust. Feia el què volia i el què tenia ganes de fer. Ara toca posar-se les piles i apretar les dents aquest últim mes abans de la cursa. De natació com sempre, he fet el just per acabar bé. De bicicleta n'he fet massa poca i segur que em passarà factura i de córrer, si estic molt resistent però estic molt lent, en fi, que de moment el meu estat d'ànim per afrontar aquesta cursa no és del tot satisfactori. Fins i tot de vegades em passa pel cap si anar-hi o no i anar a gaudir de la marató de Bastiments amb el meu germà. En fi, que el meu cap és un mar de dubtes.
Ahir sessió de resistència a la piscina de Torelló a un ritme còmode fent 3000 metres sense parar sortint com a mitjana dels 100 metres a 1'43''. Acabant els últims 100 a 1'35''. Bon entrenament.

&
MARATÓ DEL BASTIMENTS  VALLTER2000

El cos em diu una cosa i el cap una altra. Què cal triar?
  • opció 1
  • opció 2

2 comentaris:

david ha dit...

Ei Enric!, que dius home! tu cap a Berga cagant llets!!, ara no em deixis tirat... ja ja ja
si tu no vas entrenat... jo estic molt pitjor...
a més, la marató de bastiments és molt problable que no es faci, l'altre dia parlava amb en Marc de Diedre i hi han 28 inscrtits, però bé, tu mateix.
Jo segurament tornaré a fer la marató del Puigsacalm al Octubre.
La setmana que bé tornaré a fer el circuit de bici sortint de Puig-Reig.
Fins aviat.

ENRIC ROTA MUNDÓ ha dit...

Aquest matí estava una mica ratllat i ara ja ho veig d'una altra manera. Potser em vaig precipitar però ara ja està fet i si més no estarem a la línia de sortida. M'han anat bé les teves paraules i les del meu germà durant el dinar que hem tingut avui. De vegades em faig ràbia de ratllar-me i volguer-ho portar tot el 100%. Gràcies.