1 de gen. 2012

SANSI DE CANOVELLES, SANSI DE MANLLEU I DIA 1/1/2012

SANSI DE CANOVELLES

Bona cursa per acabar l'any i molt bon temps fent 37:12 amb un circuit de 60% asfalt i 40% terra amb tres pujadetes que em van anar bé ja que tot el més de desembre me'l vaig passar castigat al gimnàs fent peses. Sortida controlant el ritme fins el km 3'5 i a partir d'aquí comença la pujada i la terra. Aquí he apretat de valent i he pogut marxar d'un grupet. Del 3'5 fins el 8 zona de tobogans, i del 8 fins al 10, pla i gas avall. 19è de la general de gairebé 1000 participants.




SANSI DE MANLLEU

Debut de l'Abril en una cursa fent 400 metres. Els dos estavem molt contents de poder compartir aquests moments. D'altre banda, el meu germà, en Raül Rota va fer una cursa de 10. Va deixar marxar el principal favorit i es va dedicar a controlar el grup de darrera, al tram final de la cursa els va marcar un canvi de ritme que només el va poder ser en Joan Pallàs que en el tram final va cedir uns mestres.
  • 1r. Abel Casalí.
  • 2n. Raül Rota
  • 3r. Joan Pallàs



DIA 1/1/2012

Sortida amb el amics de Tona Bike a les 8 del matí davant la botiga. Pujada al Roc Gros, Collsuspina, carretera de Sant Cugat de Gabadons, Serrat de l'Espelta, passant pel costat de Sant Pere de Ferrerons, baixada per la via Romana i Moià on hem esmorzat una mica. Jo aquí deixo els companys de Tona Bikes i marxo per carretera fins a Collsuspina, allà baixo pel Roc Gros, l'Ajuda i baixo per cami fins als Hostalets. 45 km i gairebé 1000 metres positius.